Uitvaartbegeleiding helemaal volledig naar uw eigen wens. Naast het leveren van losse onderdelen van een uitvaart verzorgen wij al ruim 200 jaar uitvaarten!

De uitvaart kan door ons ook volledig worden verzorgd. Wij nemen alle zorgen uit handen en regelen alles voor u tot in de puntjes. Van een eenvoudige crematie in kleine kring tot traditioneel begraven met kerkdienst of het leven vieren, met onze deskundige uitvaartbegeleiders staan wij u terzijde. Als ervaren en deskundig uitvaarverzorger weten wij wat belangrijk is en staan wij u bij in een moeilijke periode. Wij regelen alle onderdelen van de uitvaart, zoals het rouwvervoer, rouwkaart, rouwadvertentie, condoleance, opbaren, afscheid nemen, kist, begraafplaats, crematorium, de invulling van de plechtigheid, noodzakelijke papieren maken wij in orde etc. U kunt bij ons met al uw vragen terecht. Wij zijn in het bezit van het keurmerk uitvaartzorg en hebben een klantwaardering van gemiddeld 9,4! Neemt u gerust contact met ons op voor alle mogelijkheden en kosten.

Uitvaartbegeleiding volledig naar uw wens

0.00
Inclusief BTW

Vul onderstaand stappenplan zo volledig mogelijk in om te berekenen wat een uitvaart ongeveer kan gaan kosten. In de laatste stap kunt u eventueel de berekening naar ons en uzelf toesturen zodat u een vrijblijvende offerte kunt ontvangen.

Deze calculator geeft een reëel beeld van de kosten, maar is altijd een inschatting. Wij maken graag een exacte offerte voor u, neemt u daarvoor contact met ons op dan nemen wij uw wensen door en maken de offerte op maat.

Uitvaartcalculator

  • Gratis verzending boven €75,-
  • Gratis retourneren
  • Gratis gevuld (Assieraden en urnen)
  • Veilige betaling via iDeal
  • Vragen? Neem gerust contact op.

    U bent ook van harte welkom in onze fysieke winkel.