De uitvaartwinkel

Interieur uitvaartwinkel Almere 2

De Uitvaartwinkel aan de Binderij 2 is alleen op afspraak op dinsdag of donderdag te bezoeken.

Vakantie sluiting. De winkel is gesloten van 22-07-2024 t/m 30-08-2024. Er is wel een mogelijkheid om na 24-07-24 een afspraak te maken voor Onze vestiging in Huizen in het Visnet op de De Ruyterstraat 7, 1271 SR Huizen.

Wel kunt u altijd terecht in onze webshop. Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar tijdens kantoortijden op 036-5402113.

Voor vragen en/of meldingen van overlijden zijn wij telefonisch bereikbaar op 036-3030936.

Voor veel mensen is de dood nog altijd een beetje taboe en lijkt de wereld van uitvaarten ondoorzichtig. Daar willen wij met de Uitvaartwinkel op De Binderij 2 in Almere verandering in brengen. De eerste en enige uitvaartwinkel van Flevoland en het Gooi.

Met ruim 200 jaar ervaring weten wij dat veel mensen het moeilijk vinden om een uitvaartcentrum binnen te lopen. Met deze winkel hopen wij de drempel hiervoor weg te nemen. Er kan uitgebreide informatie en producten over uitvaarten en alles wat daarbij komt kijken gevonden worden. U wordt door een deskundige ontvangen en mag rustig rondkijken of onder het genot van een kopje koffie een gesprek aangaan met onze medewerkers. De kosten voor een uitvaart naar uw eigen wensen kunnen wij kosteloos voor u begroten.

Bekijk hier onze webshop

Naast informatie in de uitvaartwinkel kunt u terecht voor producten rondom een overlijden. Van een kaartje om iemand sterkte te wensen in een moeilijke periode tot boeken over de verwerking van verlies. Tevens hebben wij vele mooie herdenkingsproducten, zoals een grote collectie urnen en sieraden, kaarsen en allerlei ideen en producten om een afscheid echt persoonlijk te maken. Bijvoorbeeld een herdenkingsbox, gedenklichten, speciale sluitschroeven, een speciale kaars, een boek over hoe een toespraak voor een uitvaart te schrijven, condoleanceregisters, speciale rouwcirculaires etc. Voor alle onderdelen van een uitvaart kunt u bij ons terecht. Ook hebben wij een speciaal gedeelte voor het verlies van een kind. Tevens kunnen wij u helpen bij het samenstellen van een passend uitvaartritueel of u in contact brengen met een van onze vele contacten die u verder kunnen helpen. Hierbij kunt u denken aan een ritueelbegeleider, tekstschrijver of pastor. U vindt een iets uitgebreidere lijst van artikelen op de pagina  producten en diensten. Interieur uitvaartwinkel Almere 7

Tevens kunt u door ons ook uw gehele uitvaart laten verzorgen in elke gewenste stijl. Traditioneel, stijlvol of informeel. Voor elk budget, met een luisterend oor zoeken wij in samenspraak met u naar een passend afscheid van een dierbare. Alleen hulp bij het organiseren of een los onderdeel afnemen kan ook (bijvoorbeeld alleen de kist of rouwvervoer). Wij staan u met raad en daad terzijde.

Wij verzorgen een uitvaart, begrafenis of crematie in Almere, Huizen, Laren, Blaricum, Eemnes, Hilversum, Gooise Meren ( Naarden, Bussum, Muiden, Muiderberg), Wijdemeren (s-Graveland, Kortenhoef, Ankeveen, Loosdrecht, Nederhorst den Berg), Eembrugge, Eemdijk, Bunschoten-Spakenburg, Soest, Baarn, Maartensdijk, Hollandse Rading, Bilthoven, Lelystad, Dronten, Zeewolde en omliggende plaatsen.

Gesloten ivm vakantie van 22 Juli 2024 t/m 30 augustus 2024

Voor vragen of het maken van een afspraak zijn wij bereikbaar tijdens kantoortijden op 036-5402113

U kunt altijd terecht in onze webshop: Bekijk hier onze webshop

Dinsdag
op afspraak

Donderdag
op afspraak

Telefoon 036-5402113 via ons contactformulier of per e-mail info@uitvaartwinkelalmere.nl een afspraak maken.

Locatie en Route

U vindt onze uitvaartwinkel op De Binderij 2 in Almere. U kunt op ons eigen terrein parkeren. Met het openbaar vervoer kunt u uitstappen bij de bushalte Almere Stad Literatuurwijk-Oost (buslijn M4) op nog geen 5 minuten loopafstand. Of Station Muziekwijk op 9 minuten loopafstand van onze winkel.